• image
  • image
  • image
  • image
  • image

Restauratie en aankoop van oldtimers.

ACC Tuning.  Het Aarschots Carrosserie Center is gespecialiseerd in de herstelling van alle automerken, restauratie van old timers en tuning van auto's.  Bij alle herstellingen en carrosserie werken wordt er gebruik gemaakt van milieu vriendelijke producten.ACC Tuning.  Het Aarschots Carrosserie Center is gespecialiseerd in de herstelling van alle automerken, restauratie van old timers en tuning van auto's.  Bij alle herstellingen en carrosserie werken wordt er gebruik gemaakt van milieu vriendelijke producten.

 

Ook voor de restauratie van oldtimers kan u bij Aarschots Carrosserie Center aankloppen. Wij restaureren alle merken en alle types, maar onze specialisatie is restauratie van Corvettes.

U kan bij ACC zelfs oldtimers vanuit de VS laten invoeren. U kiest, wij zorgen voor de rest.

De restauratie gebeurt door echte vakmensen en wordt uitgevoerd met veel liefde voor de wagen. Wij staan garant voor een kwaliteitsvolle afwerking naar de wensen van onze klant.

Volledige restauratie van een oldtimer of enkel herspuiten van de carrosserie, alles is mogelijk bij ACC. De klant kiest naargelang zijn budget wat hij wil en ACC voert de nodige werken uit. Tevens kan u bij ons uw auto ook laten herspuiten in kleuren die niet meer op de markt zijn. Door een fotospectraalmeter kunnen wij de verfkleur van uw wagen inscannen om deze dan 100% na te maken. Zo kunnen er hele stukken of spotrepairs gedaan worden in de originele kleur van uw oldtimer.

Contact:

Statiestraat 45
3390 Tielt-Winge
Tel. 016/56 51 57
Fax 016/56 56 05
E-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren :

maandag tot vrijdag
van 09.00 tot 18.00 u. (na 18h00 op afspraak)
zaterdag en zondag
gesloten